Skagenrøre
Stjernen på koldtbordet er skålen med skagenrøre. Slik lager du den hjemme på ditt egen kjøkken på bare 15 minutter.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
1
Slik gjør du
-
Trinn 1
Sil av laken på krepsehalene og rekene (hvis du bruker reker i lake). La de renne godt av i et dørslag. Press forsiktig litt papir mot skalldyrene for å få ut maks fuktighet
-
Trinn 2
Bland majones, sennep, Crème Fraîche, finhakket rødløk og dill. Vend inn skalldyr og rogn. Spar litt rogn til pynt. Smak til med salt og pepper.
-
Trinn 3
Ha skagenrøre i en skål og dryss over hakket gressløk og resten av rognen. Skjær sitron i båter og server ved siden av.
Serveringstips
Toast, Melbatoast eller kjeks passer godt til skagenrøre.
Prøv også