Hopp til innhold

Cottage cheese wrap

4.1 i snitt
Cottage cheese wrap
Cottage cheese er en proteinbombe, som egner seg ypperlig til både frokost, lunsj og middag. Her får du oppskriften på en herlig, smakfull cottage cheese wrap

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

400 gr
Cottage Cheese
2 stk
Egg
0,5 ts
Salt
1 ts
Oregano
1 ss
Nøytral olje

Forslag til fyll

0,5 pose
Valgfri salat
200 gr
Skivet kyllingfilet
1 dl
Yoghurt naturell
1 ss
Rød pesto
0,25 stk
Agurk

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Sett ovnen på 180 grader varmluft. Ha cottage cheese, egg og krydder i en blender eller bruk stavmikser. Kjør til du får en glatt røre. Legg et bakepapir på et bakebrett og pensle det tynt med olje. Fordel røren jevnt utover bakepapiret. Sett bakebrettet midt i ovnen i ca. 25-30 minutter. Trekk forsiktig wrapen av bakepapiret og skjær i to.

  2. Trinn 2

    Skjær agurk i skiver. Bland yoghurt og pesto, og spre dette utover wrapen. Legg på salat og agurkskiver. Strø over kylling. Rull sammen og nyt.