Hopp til innhold

Ørret med spinat og parmesan

3.2 i snitt
Tidsbruk 40 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
9 ingredienser
664 planlagt
Ørret med spinat og parmesan

Denne oppskriften med ørret med spinat og parmesan er en sikker vinner for hele familien. Man får aldri nok av enkle og sunne fiskeretter, og dette er en perfekt hverdagsmiddag.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

600 gr
Ørretfilet
1 stk
Crème fraiche
1 boks
Hakkede soltørkede tomater
1 stk
Løk
1 fedd
Hvitløk
0.5 pose
Spinat
5 ss
Bladpersille
30 gr
Parmesan
1 klype
Salt og pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Sett ovnen på 180 grader. Finhakk hvitløk og riv parmesan.

Trinn 2

Sil av tomatene, og bland sammen med crème fraiche, hvitløk og parmesan.

Trinn 3

Skjær løk i tynne skiver. Legg ørreten i en ildfast form. Strø over løk og spinat. Tilsett 2 spiseskjeer hakket bladpersille. Hell over sausen med tomat, crème fraiche og parmesan. Dryss salt og pepper over fisken.

Trinn 4

Sett i ovnen i cirka 20 minutter til fisken er gjennomstekt. Strø over 3 spiseskjeer hakket bladpersille.

Trinn 5

Server gjerne med poteter eller ris.