Panert ørret med avokadosalat | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Fisk Ørret Panert ørret med avokadosalat

Panert ørret med avokadosalat

4.5 i snitt
Panert ørret med avokadosalat
Vår mest fiberrike frukt, avokadoen, modnes ferdig først etter at den er høstet. Avokadoen skal gi etter for et lett trykk når du holder den i hånden, da er den spisemoden. Her er den servert til sommerens beste ørretmiddag!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

2 stk
Egg frittgående M/L, Solvinge
500 gr
Nypoteter
2 stk
Tomat
1 pk
Vårløk
2 dl
Yoghurt naturell Tine
1 pk
Ørretfilet frossen Godehav
1 stk
Avokado 2-pk
1 stk
Lime
1 dl
Solsikkeolje REMA 1000
2 ts
Kajennepepper
2 dl
Griljermel
3 ss
Hvetemel

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Tin fisken. Kok poteter i lettsaltet vann. Bruk tre dype tallerkener. En med hvetemel, salt og kajennepepper. En med vispet egg og en tallerken med griljermel. Dypp hvert fiskestykke først i hvetemel, så i egg og til slutt i griljermel.

  2. Trinn 2

    Varm solsikkeolje i en panne og stek fiskestykkene ca. 1 minutt på hver side. Legg fisken på papir slik at oljen får renne av.

  3. Trinn 3

    Del avokado i to og ta ut steinen.

  4. Trinn 4

    Skjær avokado og tomat i terninger og bland med finsnittet vårløk og yoghurt. Smak til med lime, salt og kajennepepper. Server salaten sammen med den panerte ørreten og kokte poteter.

Erstatt gjerne potetene med ris.