Tradisjonell rakfisk | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Fisk Ørret Tradisjonell rakfisk

Tradisjonell rakfisk

4.3 i snitt
Tradisjonell rakfisk
Norsk tradisjonsmat på sitt enkleste og beste! Det er bare å koke poteter, skjære opp fisk, løk og purre – og servere denne forreten med rømme og lefser.

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

300 gr
Rakørret
4 stk
Kokte mandelpoteter
0.5 stk
Seterrømme
0.5 stk
Rødløk 4-pk
0.5 stk
Purre
4 stk
Lefser

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Fileter fisken og skjær filetene i skiver på ca 2 cm bredde. Finhakk rødløk og purre. Server fisken med mandelpotet, rømme, rødløk, purre og lefse.