Lakseburger | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Lakseburger

3.7 i snitt
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
16 ingredienser
608 planlagt
Lakseburger

Denne burgerserveringen med grillet laks, avokado og mangosalsa vil også de middagsgjestene som ikke elsker fisk spise med glede.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Laks

650 gr
Laksefilet naturell

Hamburgerbrød

1 pose
Hamburgerbrød

Topping

1 boks
Mangosalsa
1 pose
Baby leaf mix, 65 g
2 stk
Avokado i skiver

Couscous-salat

1 pk
Couscous
3 stk
Modne tomater
1 boks
Kyllingkraft
0.5 stk
Agurk
2 stk
Sjalottløk
2 ss
Finhakket persille
2 stk
Reddiker
3 ss
God olivenolje
2 ss
Hvitvinseddik
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Couscous-salat: Lag couscous etter anvisning på pakken med kyllingkraft eller vann. La couscous´en kjøle ned til romtemperatur. Bland couscous’en med hakket tomat og agurk, finhakket sjalottløk og persille og reddiker skåret i tynne skiver. Bland sammen olivenolje og hvitvinseddik, hell det over salaten og smak til med salt og nykvernet sort pepper.

Trinn 2

Pensle laksestykkene med olje, press over litt lime og ha på salt og pepper. Legg fiskestykket på indirekte varme, legg på lokk og grill til fisken er ferdig.

Trinn 3

Start med et godt lag mangosalsa på hamburgerbrødbunnen. Legg på laksen med baby leaf og avokadoskiver. Avslutt med hamburgerbrødtoppen. Server med couscous-salat!