Blomkålgryte med karri og ris | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Grønnsaker Blomkålgryte med karri og ris

Blomkålgryte med karri og ris

3.4 i snitt
Blomkålgryte med karri og ris
Dette er en enkel og smaksrik blomkålgryte med karri som faller i smak hos de fleste. Serveres med ris og frisk koriander.

Velg antall personer

Voksne
8
Barn
0

Ingredienser

1 stk
Blomkål
1 ss
Karri
2 ts
Tomatpuré
1 stk
Løk
2 stk
Tomater
2 fedd
Hvitløk
1 stk
Chili
1 ss
Ingefær
1 boks
Kokosmelk
1 dl
Rosiner
4 dl
Ris
1 potte
Koriander
1 ss
Solsikkeolje
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Rens blomkål og del i små buketter. Kjør løk, tomat, hvitløk, chili og ingefær i en foodprosessor.

  2. Trinn 2

    Fres karri og tomatpuré i olje på middels varme i 30 sekunder. Ha grønnsaksmassen i kjelen med karri. Tilsett kokosmelk. Kok i ca. 15 minutter. Smak til med salt og nykvernet pepper.

  3. Trinn 3

    Ha i blomkålbukettene og rosiner, og kok videre i ca. 10–15 minutter. Kok ris eller anvisning på pakken. Server blomkålgryten med kokt ris. Topp med masse frisk koriander.