Kyllinggryte med koriander
Chili, lime, koriander og fennikel gir smakstrøkk til denne thaiinspirerte kyllinggryten.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Kok ris. Finhakk sjalottløk, hvitløk og chili (1/4 stk pr 600 gr kylling). Surr det mykt i solsikkeolje i en gryte.
-
Trinn 2
Tilsett raspet limeskall, resten av limen i skiver, kokosmelk og fløte. Kok i et par minutter, ha i hønsebuljong og bland lett. Kok videre i 5 minutter. Smak på gryten og ta ut limeskivene når du synes det er passe syrlig.
-
Trinn 3
Skjær kyllingfiletene i store terninger. Vask purre og fennikel og skjær i skiver. Ha det i gryten og kok opp. Skru ned varmen og la gryten trekke i 5 minutter. Smak til med salt. Ha frisk koriander på toppen ved servering.