Kyllinggryte med grønnsaker
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Del kyllingen opp i lår og bryst, og del dem igjen i to. Ha alt i en kjele eller bålkjele – kyllingskroget også. Tilsett vann og salt, og kok opp.
-
Trinn 2
Skjær grønnsakene i store, jevne biter. Skum bort urenheter fra kjelen med kylling og tilsett buljongterninger, pepperkorn, laurbærblader, og oppskårede grønnsaker, med unntak av squash. Kok opp og kok i ca. 25 min. til potetene er møre og kyllingbitene gjennomkokte.
-
Trinn 3
Lag pepperrot-rømme: Bland alle ingrediensene godt sammen.
-
Trinn 4
Tilsett biter av squash når det er ca. 5 minutter igjen av koketiden. Sil gjerne av 3/4 deler av den gode kyllingkraften og server i kopp ved siden av kyllinggryten eller som en egen forrett. Resten av kyllinggryten serveres med pepperrot-rømme og flatbrød ved siden av.