Kyllinggryte med chili og kokosmelk

Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Kutt kyllinglårfiletene i biter og krydre med salt og pepper. Stek dem gylne i olje i en stor panne.
Trinn 2
Finhakk hvitløk og chili. Kutt champignon i skiver og paprika og løk i terninger.
Trinn 3
Tilsett hvitløk, chili, champignon, paprika og løk og stek videre i ca. ett minutt. Tilsett karri og bland godt. Ha i kokosmelk og kok opp.
Trinn 4
Kok ris etter anvisning på pakken.
Trinn 5
Smak til med salt og evt. pepper. Tilsett saften av en lime og server kyllinggryten med kokt ris.
Server gjerne med frisk koriander. Server gjerne med ciabatta! Du må gjerne variere karribruken med Red curry og Green curry fra Thailand eller andre tørkede karrier fra india og Malaysia. Kokosmelk kan byttes med fløte eller creme fraiche