Kylling stroganoff med sjampinjong
En gryte med kylling stroganoff er enkelt å lage, og retten er et godt alternativ til biff stroganoff. Med rømme og sjampinjong blir det ekstra god smak.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Smelt 1 ss smør i en panne. Finhak løk og del sjampinjongen i 4–6 båter. La det surre sammen på medium varme til løken er blank og myk. Salt lett.
-
Trinn 2
Skjær kyllingbrystet i 2 x 2 cm terninger. Smelt 1 ss smør i en gryte og brun kyllingen. Når den er gyllen tilsetter du tomatpuré, kraft, hvitløk, paprikapulver, estragon og pepper. La det småkoke i ca. 15 min.
-
Trinn 3
Kutt paprika i strimler. Tilsett løk- og soppblandingen og paprikaen i gryten. Kok opp og tilsett rømme. Senk temperaturen til medium varme og la retten surre i ca. 10 min. Smak til med salt.
Server med ris.
Prøv også