Marry me chicken

Saftig kylling i en nydelig saus av fløte, parmesan og soltørkede tomater – en rett så god at den sies å utløse frierier. Om det stemmer? Det må du nesten teste selv!
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Salte og pepre kyllingen generøst, dekk i et tynt lag med mel og stek gyllen på begge sider. Sett til sides.
-
Trinn 2
Grovhakk og stek løken blank før du har i hvitløken og lar det surre et lite minutt.
-
Trinn 3
Ha så i fløten, kyllingkraften, de soltørkede tomatene, revet parmesan, pizzakrydder og chili explosion.
-
Trinn 4
Skru ned varmen litt, ha kyllingen tilbake i panna og la det surre og kose seg til kyllingen er ferdigstekt og sausen er passe tykk. 10-15 min., rør av og til.
-
Trinn 5
Topp med revet parmesan, frisk basilikum, og nyt sammen med for eksempel pasta, ris eller poteter.
Prøv også