Hopp til innhold

Marry me chicken

4.0 i snitt
Marry me chicken
Saftig kylling i en nydelig saus av fløte, parmesan og soltørkede tomater – en rett så god at den sies å utløse frierier. Om det stemmer? Det må du nesten teste selv!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

4 stk
Kyllingbryst
1 klype
Salt og pepper
1 dl
Hvetemel
2 ss
Meierismør
0.5 stk
Løk
3 fedd
Hvitløk
2 dl
Kremfløte
2 dl
Kyllingkraft
1 dl
Soltørkede tomater
1 dl
Parmesan
1 ts
Pizzakrydder
0.5 ts
Chili explosion
1 neve
Basilikum

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Salte og pepre kyllingen generøst, dekk i et tynt lag med mel og stek gyllen på begge sider. Sett til sides.

  2. Trinn 2

    Grovhakk og stek løken blank før du har i hvitløken og lar det surre et lite minutt.

  3. Trinn 3

    Ha så i fløten, kyllingkraften, de soltørkede tomatene, revet parmesan, pizzakrydder og chili explosion.

  4. Trinn 4

    Skru ned varmen litt, ha kyllingen tilbake i panna og la det surre og kose seg til kyllingen er ferdigstekt og sausen er passe tykk. 10-15 min., rør av og til.

  5. Trinn 5

    Topp med revet parmesan, frisk basilikum, og nyt sammen med for eksempel pasta, ris eller poteter.