Fiskesuppe med kokosmelk
Kokoskos! Her er en herlig, heit og fyldig laksesuppe for stadig kjøligere høstkvelder. Hvor hett det blir bestemmer du selv med et passelig kvantum kajenne. Den søtlige kokosmelken beroliger også det fyrrige pepperet.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Kok risen etter anvisning på pakken. Kutt løk og paprika i terninger og fres sammen med finhakket hvitløk og ingefær i en dyp gryte med solsikkeolje.
-
Trinn 2
Tilsett kokosmelk og vann (3 dl vann for hver boks kokosmelk). Kok opp og la det småkoke til det så smått begynner å tykne. Smak til med kajennepepper og salt og kok opp.
-
Trinn 3
Vend inn laksefilet skåret i store terninger. La fisken trekke i gryten til laksen er knapt gjennomkokt. Smak til med litt limesaft og server med kokt ris.
Dryss gjerne finhakket koriander over suppen.