Grønnsakspanne med ost

En sunn og god grønnsaksmiddag som får ekstra god smak av hvitløk og chili. Et godt vegetaralternativ.
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Sett stekeovnen på 200°C varmluft.
Trinn 2
Rens og skrell alle grønnsakene unntatt tomatene og kutt dem i små biter. Ha dem i en stekepanne med ½ cm vann. Kok opp under lokk og kok i 1 minutt. Hell av det som er igjen av vann.
Trinn 3
Tilsett hakket hvitløk, chili og olivenolje. Stek i 3 minutter.
Trinn 4
Bland egg med mel og melk og visp godt sammen.
Trinn 5
Tilsett terninger av ost og smak til røren med salt og pepper. Hell røren over grønnsakene som er tilsatt tomater og la stekepannen stå i ovnen i ca 10 minutter til eggeblandingen har stivnet og osten begynner å smelte.
Trinn 6
Ved servering av grønnsakspannen legges ruccula på toppen.