Grønnsakspanne med ost | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Egg Grønnsakspanne med ost

Grønnsakspanne med ost

3.4 i snitt
Grønnsakspanne med ost
En sunn og god grønnsaksmiddag som får ekstra god smak av hvitløk og chili. Et godt vegetaralternativ.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

2 stk
Løk
1 stk
Rød paprika
300 gr
Champignon
1 stk
Purre
3 fedd
Hvitløk
1 stk
Rød chili
4 stk
Egg
100 gr
Tomater
100 gr
Sammalt hvete, finmalt
200 gr
Apetina Mild
2 dl
Lettmelk
1 pk
Rucculasalat
0.5 dl
Olivenolje
1 ts
Salt
0.5 ts
Kvernet pepper
0.5 ss
Solsikkeolje

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Sett stekeovnen på 200°C varmluft.

  2. Trinn 2

    Rens og skrell alle grønnsakene unntatt tomatene og kutt dem i små biter. Ha dem i en stekepanne med ½ cm vann. Kok opp under lokk og kok i 1 minutt. Hell av det som er igjen av vann.

  3. Trinn 3

    Tilsett hakket hvitløk, chili og olivenolje. Stek i 3 minutter.

  4. Trinn 4

    Bland egg med mel og melk og visp godt sammen.

  5. Trinn 5

    Tilsett terninger av ost og smak til røren med salt og pepper. Hell røren over grønnsakene som er tilsatt tomater og la stekepannen stå i ovnen i ca 10 minutter til eggeblandingen har stivnet og osten begynner å smelte.

  6. Trinn 6

    Ved servering av grønnsakspannen legges ruccula på toppen.