Grovere pannekaker med kremet sopp | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Vegetar Grovere pannekaker med kremet sopp

Grovere pannekaker med kremet sopp

3.8 i snitt
Grovere pannekaker med kremet sopp
Fyll pannekakene med akkurat det du vil. Denne er med sopp og paprika, men har du andre grønnsaker eller kjøttrester, kan dette også brukes.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

3 stk
Egg
2 dl
Hvetemel
1 dl
Sammalt hvete
5 dl
Melk
0.5 ts
Salt
30 gr
Smør, til steking

Fyll:

10 stk
Sjampinjong, store
1 stk
Løk
1 fedd
Hvitløk
1 stk
Paprika
2 ss
Smør
2 ss
Soyasaus
2 ss
Timian, hakket
0.5 boks
Crème Fraîche
1 klype
Salt og pepper
200 gr
Evt. rester av grønnsaker, kjøtt eller kylling
150 gr
Ost, revet

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Pisk sammen egg, mel, melk og salt. La stå i 15 minutter. Stek pannekaker i en smurt panne.

  2. Trinn 2

    Skjær sopp i skiver, finhakket løk og hvitløk og skjær paprika i biter. Stek i en panne med smør til fyllet er mykt og blankt. Tilsett soyasaus og timian, samt crème fraîche – og smak til med salt og pepper. Bruker du rester i tillegg, blandes det inn i fyllet.

  3. Trinn 3

    Sett ovnen til 200 grader varmluft. Smør formen med smør eller olje. Fyll hver pannekake med 2-3 ss av fyllet, og et dryss ost. Rull sammen og legg i en form. Strø over resten av osten på toppen, og sett pannekakene midt i ovnen. Stek i ca. 10-15 minutter, eller til pannekakene er gylne.

Serveringstips:

Blandet salat eller revet gulrot.