Grovere pannekaker med kremet sopp
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Pisk sammen egg, mel, melk og salt. La stå i 15 minutter. Stek pannekaker i en smurt panne.
-
Trinn 2
Skjær sopp i skiver, finhakket løk og hvitløk og skjær paprika i biter. Stek i en panne med smør til fyllet er mykt og blankt. Tilsett soyasaus og timian, samt crème fraîche – og smak til med salt og pepper. Bruker du rester i tillegg, blandes det inn i fyllet.
-
Trinn 3
Sett ovnen til 200 grader varmluft. Smør formen med smør eller olje. Fyll hver pannekake med 2-3 ss av fyllet, og et dryss ost. Rull sammen og legg i en form. Strø over resten av osten på toppen, og sett pannekakene midt i ovnen. Stek i ca. 10-15 minutter, eller til pannekakene er gylne.
Serveringstips:
Blandet salat eller revet gulrot.