Vegetarwok med sopp | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Vegetarwok med sopp

Ingen vurderinger
Tidsbruk 20 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
6 ingredienser
Vegetarwok med sopp
Sopp er en fantastisk kjøtterstatter – og perfekt i denne deilige, spicy vegetarwoken. God sopp til denne retten er portobello, aromasopp og sjampinjong.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

500 gr
Assortert sopp
2 ss
Nøytral olje
1 pose
Thaiinspirert wok
1 pose
Green curry woksaus
1 pk
Eggnudler
1 dl
Cashewnøtter, hakket

Slik gjør du

Trinn 1

Kok eggnudler som anvist på pakken

Trinn 2

Del sopp i skiver. Stek gylne i litt olje i en stekepanne. Tilsett posen med thaiinspirert wok. Rist på pannen.

Trinn 3

Tilsett green curry woksaus og rør godt. Kok opp og vend inn nudler. Strø hakkede cashewnøtter over.

Prøv også