Omelett med ost, skinke og poteter | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Egg Omelett med ost, skinke og poteter

Omelett med ost, skinke og poteter

2.8 i snitt
Omelett med ost, skinke og poteter
De beste eggene bruker du til den beste omeletten. Med litt Jarlsbergost og poteter i tillegg får du omelett som bare det.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 stk
Hakket løk
150 gr
Skinketerninger
200 gr
Kokte poteter
10 stk
Egg
1.5 dl
Melk
200 gr
Cherrytomater
100 gr
Jarlsbergost
0.5 potte
Basilikum, frisk
0.5 dl
Olivenolje
2 ts
Salt
2 klype
Kvernet hvit pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Varm opp en ovn til 230 °C varmluft.

  2. Trinn 2

    Fres finhakket løk i olivenolje i 2 minutter og tilsett skinketerninger og terninger av kokte poteter. Fres i enda 2 minutter.

  3. Trinn 3

    Bland sammen egg med melk, salt og pepper og tilsett revet Jarlsbergost. Hell dette over omelettfyllet. Halvstek omeletten til den begynner å stivne litt og legg på delte cherrytomater.

  4. Trinn 4

    Sett den inn i ovnen og stek i 8-10 minutter til omeletten så vidt stivner. Ta omeletten ut av ovnen og pynt med frisk basilikum ved servering.

Tips!

Server blandet salat og brød til omeletten.