Omelett med ost, skinke og poteter
De beste eggene bruker du til den beste omeletten. Med litt Jarlsbergost og poteter i tillegg får du omelett som bare det.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Varm opp en ovn til 230 °C varmluft.
-
Trinn 2
Fres finhakket løk i olivenolje i 2 minutter og tilsett skinketerninger og terninger av kokte poteter. Fres i enda 2 minutter.
-
Trinn 3
Bland sammen egg med melk, salt og pepper og tilsett revet Jarlsbergost. Hell dette over omelettfyllet. Halvstek omeletten til den begynner å stivne litt og legg på delte cherrytomater.
-
Trinn 4
Sett den inn i ovnen og stek i 8-10 minutter til omeletten så vidt stivner. Ta omeletten ut av ovnen og pynt med frisk basilikum ved servering.
Tips!
Server blandet salat og brød til omeletten.
Prøv også