Omelett med sopp og bacon
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Del tomatene i biter og bland med skivet rødløk, olivenolje, sitronsaft, basilikum, salt og pepper. La gjerne tomatene marineres en time før de spises.
-
Trinn 2
Varm ovnen til 200 g varmluft. Stek chiabatta eller andre rundtstykker i 10 minutter.
-
Trinn 3
Legg baconskiver på bakepapir og stekebrett og stek sammen med ciabattaen til baconet er brunt og sprøtt.
-
Trinn 4
Visp sammen egg med melk, salt og pepper. Skjær soppen i skiver og fres i 3 minutter med finhakket løk i solsikkeolje i en teflonpanne.
-
Trinn 5
Tilsett omelettmassen og rør til eggemassen begynner å stivne.
-
Trinn 6
Sett stekepannen i ovnen i 5 minutter til den stivner og server soppomeletten med sprøstekt bacon, nystekt ciabatta og en frisk tomatsalat til.
Tips!
Tomater skal oppbevares i romtemperatur slik at de kan utvikle god smak og delikat aroma.