Laks i Airfryer med potetsalat og agurksalat | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Fisk Laks i Airfryer med potetsalat og agurksalat

Laks i Airfryer med potetsalat og agurksalat

3.6 i snitt
Laks i Airfryer med potetsalat og agurksalat
Laks i Airfryer er ypperlig middagsmat for små og store. Denne oppskriften, med hjemmelaget potetsalat og klassisk agurksalat, smaker kjempegodt!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

4 stk
Laksefilet
2 ss
Nøytral olje
1 klype
Salt og pepper

Potetsalat

0 stk
Poteter, mellomstore
0.5 boks
Crème Fraîche
0.5 stk
Rødløk
1 klype
Salt og pepper
1 ts
Dijonsennep

Agurksalat

1 stk
Agurk
1 ss
Sukker
4 ss
Vann
2 ss
Eddik
0.5 ts
Salt

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Sett airfryeren til 180 grader. Pensle laksen med olje og krydre med litt salt og pepper. Legg laksen i airfryeren i ca. 10 minutter eller til laksen er gjennomstekt.

  2. Trinn 2

    Lag potetsalat: Vask potetene og del dem i små terninger. Kok dem møre i saltet vann. Når potetene er kokt skyller du dem i kaldt vann og rister vannet godt av. Hakk rødløk. Bland crème fraîche med sennep og smak til med salt og pepper. Vend potetene og rødløk med dressingen.

  3. Trinn 3

    Lag agurksalat: Snitt agurken i skiver med en ostehøvel eller siden på et rivjern. Bland eddik, salt og sukker og rør. Tilsett vann. Legg agurkskivene i laken.

  4. Trinn 4

    Server laksen med potetsalat og agurksalat.