Laks i Airfryer med potetsalat og agurksalat
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Sett airfryeren til 180 grader. Pensle laksen med olje og krydre med litt salt og pepper. Legg laksen i airfryeren i ca. 10 minutter eller til laksen er gjennomstekt.
-
Trinn 2
Lag potetsalat: Vask potetene og del dem i små terninger. Kok dem møre i saltet vann. Når potetene er kokt skyller du dem i kaldt vann og rister vannet godt av. Hakk rødløk. Bland crème fraîche med sennep og smak til med salt og pepper. Vend potetene og rødløk med dressingen.
-
Trinn 3
Lag agurksalat: Snitt agurken i skiver med en ostehøvel eller siden på et rivjern. Bland eddik, salt og sukker og rør. Tilsett vann. Legg agurkskivene i laken.
-
Trinn 4
Server laksen med potetsalat og agurksalat.