Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Grønnsaker Rotgrønnsaker i airfryer

Rotgrønnsaker i airfryer

3.3 i snitt
Rotgrønnsaker i airfryer
Grønnsaker i airfryer er både enkelt, sunt og utrolig godt. På kort tid får du grønnsaker som er sprø og karamelliserte på utsiden, og perfekt møre inni – uten bruk av mye olje. Det passer like godt som tilbehør til middag som en smakfull rett i seg selv. Airfryeren gjør det lett å få frem den naturlige sødmen og smaken i grønnsakene, enten du bruker brokkoli, gulrøtter, paprika eller en fargerik blanding.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 stk
Rødløk
1 pk
Blandede rotgrønnsaker
1 ss
Olje
1 klype
Salt og pepper
2 kvist
Timian
2 fedd
Hvitløk

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Forvarm airfryer til 205 grader. Del rotfrukter i store terninger eller biter. Del løken i fire båter. Behold hvitløksfeddene hele.

  2. Trinn 2

    Vend i olivenolje og timian. Salte og pepre. Legg grønnsaker i kurven. Pass på å ikke overfylle kurven.

  3. Trinn 3

    Sett i airfryer i 15 minutter. Rist på kurven underveis. Stek til rotgrønnsakene er gylne og gjennomstekte.