Potetbåter og dipp i airfryer | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Grønnsaker Potetbåter og dipp i airfryer

Potetbåter og dipp i airfryer

4.5 i snitt
Potetbåter og dipp i airfryer
Lager du potetbåter i airfryeren kan du korte ned steketiden. Denne varianten, med to digge dipper, passer perfekt som snacks eller som tilbehør til middagsmaten.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

8 stk
Medium poteter
1 ss
Olje
1 klype
Salt og pepper

Rød pesto dipp

4 ss
Majones
2 ss
Rød pesto
1 fedd
Hvitløk
4 ss
Rømme
1 klype
Salt og pepper

Oliven og kapers dipp

2 ss
Finhakket oliven
2 ss
Finhakket kapers
4 ss
Majones
4 ss
Rømme
1 klype
Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Sett airfryeren til 200 grader. Skjær potetene i båter. Legg i kaldt vann i fem minutter, og tørk båtene godt.

  2. Trinn 2

    Vend i olje, salt og pepper og legg i airfryer-kurven. Stek i ca. 20 min til båtene er gylne og gjennomstekt. Rist et par ganger på kurven underveis i stekeprosessen.

  3. Trinn 3

    Dipper: Bland sammen ingrediensene til de to dippene.