Potetbåter og dipp i airfryer | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Potetbåter og dipp i airfryer

Ingen vurderinger
Tidsbruk 20 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
13 ingredienser
Potetbåter og dipp i airfryer
Lager du potetbåter i airfryeren kan du korte ned steketiden. Denne varianten, med to digge dipper, passer perfekt som snacks eller som tilbehør til middagsmaten.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

8 stk
Medium poteter
1 ss
Olje
1 klype
Salt og pepper

Rød pesto dipp

4 ss
Majones
2 ss
Rød pesto
1 fedd
Hvitløk
4 ss
Rømme
1 klype
Salt og pepper

Oliven og kapers dipp

2 ss
Finhakket oliven
2 ss
Finhakket kapers
4 ss
Majones
4 ss
Rømme
1 klype
Salt og pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Sett airfryeren til 200 grader. Skjær potetene i båter. Legg i kaldt vann i fem minutter, og tørk båtene godt.

Trinn 2

Vend i olje, salt og pepper og legg i airfryer-kurven. Stek i ca. 20 min til båtene er gylne og gjennomstekt. Rist et par ganger på kurven underveis i stekeprosessen.

Trinn 3

Dipper: Bland sammen ingrediensene til de to dippene.