Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Fisk Panert fisk i airfryer

Panert fisk i airfryer

3.4 i snitt
Panert fisk i airfryer
Panert fisk i airfryer er både raskt, sprøtt og smakfullt – perfekt for en enkel hverdagsmiddag. Fra frossen til ferdig på bare ti minutter, gir airfryeren deg gyllen og sprø fisk uten behov for stekepanne eller ekstra fett.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

4 stk
Frosne panerte fiskefileter

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Legg fiskefiletene i airfryerkurven i frossen tilstand. Trykk på frysesymbolet på airfryeren. Temperaturen settes til 175 grader hvis den ikke allerede er stilt inn på det som standard.

  2. Trinn 2

    Stek i 10 minutter. Snu filetene halvveis i stekeprosessen. Sjekk med en kniv om fisken er gjennomstekt før servering.

  3. Trinn 3

    Server gjerne med remulade og råkostsalat, samt en sitronbåt.

     

    Husk å godta cookies i nettleseren for å se step-by-step video her til denne oppskriften.