Kyllingkebab i pita med tzatziki

Chili og hvitløk gir ekstra god smak til den milde kyllingkjøttdeigen. Topp kyllingkebaben med hjemmelaget tzatziki, løk og tomat.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
Trinn 1
Bland kyllingkjøttdeigen med finhakket chili og hvitløk. Form til avlange boller, ca. 2 stk pr. person, og stek dem i en panne med olivenolje i ca. 3 minutter på hver side til de er gylne og gjennomstekt.
Trinn 2
Tzatziki: Riv agurken og klem ut væsken. Bland med yoghurt og tilsett finhakket hvitløk, salt og pepper.
Trinn 3
Varm pitabrødene som anvist på pakken. Skjær tomater og løk i skiver.
Trinn 4
Fyll pitabrødene med kyllingbollene, tomat, løk og tzatziki.
Tilsett gjerne finhakket mynte i tzatzikien.
Prøv også