Kyllingkebab i pita med tzatziki | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Kylling til middag Kyllingfilet Kyllingkebab i pita med tzatziki

Kyllingkebab i pita med tzatziki

4.1 i snitt
Tidsbruk 20 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
12 ingredienser
1 073 planlagt
Kyllingkebab i pita med tzatziki

Chili og hvitløk gir ekstra god smak til den milde kyllingkjøttdeigen. Topp kyllingkebaben med hjemmelaget tzatziki, løk og tomat.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Kyllingkjøttdeig

400 gr
Kyllingkjøttdeig
1 stk
Rød chili
2 fedd
Hvitløk
1 ss
Olivenolje

Tzatziki

1 stk
Agurk
2 dl
Yoghurt naturell
1 fedd
Hvitløk
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Pita

1 pk
Pitabrød
1 stk
Rødløk 4-pk
2 stk
Tomater

Slik gjør du

Trinn 1

Bland kyllingkjøttdeigen med finhakket chili og hvitløk. Form til avlange boller, ca. 2 stk pr. person, og stek dem i en panne med olivenolje i ca. 3 minutter på hver side til de er gylne og gjennomstekt.

Trinn 2

Tzatziki: Riv agurken og klem ut væsken. Bland med yoghurt og tilsett finhakket hvitløk, salt og pepper.

Trinn 3

Varm pitabrødene som anvist på pakken. Skjær tomater og løk i skiver.

Trinn 4

Fyll pitabrødene med kyllingbollene, tomat, løk og tzatziki.

Tilsett gjerne finhakket mynte i tzatzikien.