Kyllingkebab i pita med tzatziki
Chili og hvitløk gir ekstra god smak til den milde kyllingkjøttdeigen. Topp kyllingkebaben med hjemmelaget tzatziki, løk og tomat.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Bland kyllingkjøttdeigen med finhakket chili og hvitløk. Form til avlange boller, ca. 2 stk pr. person, og stek dem i en panne med olivenolje i ca. 3 minutter på hver side til de er gylne og gjennomstekt.
-
Trinn 2
Tzatziki: Riv agurken og klem ut væsken. Bland med yoghurt og tilsett finhakket hvitløk, salt og pepper.
-
Trinn 3
Varm pitabrødene som anvist på pakken. Skjær tomater og løk i skiver.
-
Trinn 4
Fyll pitabrødene med kyllingbollene, tomat, løk og tzatziki.
Tilsett gjerne finhakket mynte i tzatzikien.