Hopp til innhold

Kyllingschnitzel med nudelsalat

3.4 i snitt
Tidsbruk 40 minutter
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
19 ingredienser
1 530 planlagt
Kyllingschnitzel med nudelsalat

Et sunt og godt alternativ til middag som hele familien vil like. Prøv denne asiatiske vrien med kyllingschnitzel og nudelsalat med smak av kokos.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1
Glassnudler eller risnudler
480 gr
Kyllingfilet, delt
1 dl
Tørket kokosmasse
2 stk
Egg
1 stk
Rød paprika, i strimler
2 stk
Gulrøtter, skrelt og skåret i skiver
1
Babymais, delt i to på langs
1 dl
Hvetemel
1 ts
Salt
0.5 ts
Pepper
3 dl
Solsikkeolje

Dressing

1 stk
Rød chili, skåret i skiver
1 ts
Fersk ingefær, revet
1 ts
Honning
1 fedd
Hvitløk, presset
4 ss
Soyasaus
1 stk
Lime, saft
1 neve
Frisk koriander
4 ss
Vann

Slik gjør du

Trinn 1

Kok nudler etter anvisning på pakken. Kutt paprika i strimler. Skrell gulrøtter og skjær i skiver. Del babymaisen i to på langs.

Trinn 2

Bland ingefær, hvitløk, soya, limesaft, vann, honning og chili til dressing. Smak til.

Trinn 3

Bland mel, salt og pepper, og spe på et fat. Spre kokosmasse på et annet fat. Pisk egg og ha i en dyp tallerken.

Trinn 4

Ha oljen i en stekepanne med høy kant og varm opp. Ha en brødbit eller potetbit i oljen. Når det bruser rundt biten er oljen varm nok.

Trinn 5

Vend delte kyllingfileter i melblandingen, så egg og så kokos. Ha filetene i den varme oljen, stek maks tre fileter av gangen. Senk temperaturen litt så kyllingen ikke brenner seg. Stek til den er gyllen utenpå og stekt i midten. La kyllingen hvile på en rist.

Trinn 6

Bland dressingen i nudlene og legg på et fat. Dander grønnsakene over og legg den panerte kyllingen på toppen. Avslutt med koriander.