Finnbiff med poteter | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Vilt Reinsdyr Finnbiff med poteter

Finnbiff med poteter

3.5 i snitt
Finnbiff med poteter
Klassisk finnbiff med smørstekt reinskav, brunost og einebær. Vår variant er en enkel og ganske rask gryterett med masse smak.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

200 gr
Champignon
1 pk
Skavet reinsdyrkjøtt, frossen, REMA 1000
1 stk
Løk
500 gr
Poteter
1 stk
Matfløte Tine
1 dl
Kjøttbuljong
2 ss
Smør
2 ss
Hvetemel

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Tin kjøttet. Vend kjøttet i melet og brun det i en gryte med smør.

  2. Trinn 2

    Tilsett grovhakket løk og skivet champignon og la det bli gyllent. Tilsett buljongen. Kok opp og la det trekke i ca. 20 minutter.

  3. Trinn 3

    Ha i fløte og poteter i skiver. La det småkoke i 10-15 minutter. Smak til med salt og pepper.

Smak til gryten med brunost og einebær for fyldigere smak. Server gjerne med flatbrød og tyttebærsyltetøy.