Hopp til innhold

Finnbiff med poteter

3.5 i snitt
Tidsbruk 45 minutter
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
8 ingredienser
847 planlagt
Finnbiff med poteter
Klassisk finnbiff med smørstekt reinskav, brunost og einebær. Vår variant er en enkel og ganske rask gryterett med masse smak.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

200 gr
Champignon
1 pk
Skavet reinsdyrkjøtt, frossen, REMA 1000
1 stk
Løk
500 gr
Poteter
1 stk
Matfløte Tine
1 dl
Kjøttbuljong
2 ss
Smør
2 ss
Hvetemel

Slik gjør du

Trinn 1

Tin kjøttet. Vend kjøttet i melet og brun det i en gryte med smør.

Trinn 2

Tilsett grovhakket løk og skivet champignon og la det bli gyllent. Tilsett buljongen. Kok opp og la det trekke i ca. 20 minutter.

Trinn 3

Ha i fløte og poteter i skiver. La det småkoke i 10-15 minutter. Smak til med salt og pepper.

Smak til gryten med brunost og einebær for fyldigere smak. Server gjerne med flatbrød og tyttebærsyltetøy.