Vilt
Vilt er perfekt som høstmat eller når du skal ha gjester. Vilt er blant de mest bærekraftige kjøttalternativene du kan spise, hvor dyrene har gått ute i det fri. Prøv serien Vilt og Fangst fra Kolonihagen for ekstra god smak. Her finner du oppskrifter på elg, hjort og reinsdyr.
Du vil kanskje også lese om...
Høstmat av sesongens beste råvarer
Høstmat betyr sesongens lokale råvarer i gryter og varme middagsretter med lam, supper og lune desserter som eplekake. Her er våre oppskrifter!
Slik tilbereder du høstens rotgrønnsaker
Om høsten er rotgrønnsakene på sitt beste og byr på mye smak og farge på tallerkenen. Her lærer du å tilberede ulike…
Jordskokk
Jordkokk ligner veldig på trøffelen. Både av utseende og av de sopp- og nøtteaktige aromaene og den krydrede, milde anissmaken
Slik gjør du grillmaten fargerikt og spennende
Matnerden Reneé Fagerhøi gleder seg alltid til grillsesongen. Her får du hennes beste tips til hvordan gjøre grillmaten både enkel og spennende.
5 tips til en romantisk middag
Noen ganger er det hyggelig å gjøre litt ekstra stas på en man er glad i med en god middag. Her har…