Pinsabrød med reinskav | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Vilt Reinsdyr Pinsabrød med reinskav

Pinsabrød med reinskav

3.9 i snitt
Pinsabrød med reinskav
Pinsabrød kan brukes til så mangt. Også som utgangspunkt for denne deilige retten med stekt reinskav, rømme og tyttebær. Du lager den på bare 15 minutter.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pk
Pinsabrød
1 pk
Reinskav
2 ss
Solsikkeolje
2 dl
Løk, hakket
1 ts
Salt
1 klype
Kvernet sort pepper
1 beger
Seterrømme
100 gr
Tyttebærsyltetøy eller rørte tyttebær

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Varm ovnen til 250 grader med grillelementet på. Stek reinskav i en panne med varm solsikkeolje og hakket løk i 10 min. på sterk varme. Krydre med salt, pepper og hakkede einebær.

  2. Trinn 2

    Stek pinsabrødene i stekeovnen i 2-3 min. på hver side. Legg reinskav på pinsabrødet og topp med seterrømme og tyttebærsyltetøy. Del i åtte biter og spis som pizza.