Hopp til innhold

Vossakorv med rotmos

4.3 i snitt
Tidsbruk 35 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
5 ingredienser
265 planlagt
Vossakorv med rotmos

Vossakorv er en grovhakket pølse fra Voss med lange tradisjoner. Den serveres gjerne sammen med salt og røkt fårekjøtt, men er definitivt et herlig enkelt måltid i seg selv.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

2 pk
Vossakorv
1 stk
Gulrot
1 stk
Kålrot
1 dl
Helmelk
1 ss
Smør

Slik gjør du

Trinn 1

Skrell og skjær kålrot og gulrot i biter. Kok det mørt i vann uten salt. Hell av vannet og mos grønnsakene sammen med smør og melk. Smak til med salt og pepper.

Trinn 2

Snitt vossakorven og stek den gyllen i en panne med litt olje. Server vossakorv sammen med rotmosen.

Frisk timian smaker godt til vossakorv og rotmos!