Julepølser med bravasaus | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Svin Pølser Julepølser med bravasaus

Julepølser med bravasaus

2.5 i snitt
Julepølser med bravasaus
Julepølser med bravasaus er perfekt å sette på tapasbordet. Server pølsene med denne litt spicy tomat- og paprikasausen som du kan dyppe pølsebitene i.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 stk
Julepølse
3 ss
Olivenolje
1 boks
Hakkede tomater
1 stk
Løk
2 fedd
Hvitløk
1 stk
Rød spisspaprika
1 klype
Kayennepepper
1 klype
Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Hakk løk, hvitløk og paprika. Varm en gryte og tilsett 2/3-del av olivenoljen. Surr løken myk og tilsett hvitløk og paprika. Salte og pepre lett. La stå på medium varme i ti minutter.

  2. Trinn 2

    Kjør grønnsakene glatte med en stavmikser. Ha gryten tilbake på platen og tilsett hakkede tomater. Kok opp og krydre med kayennepepper. Kok under lokk i ti minutter. Smak til med mer krydder.

  3. Trinn 3

    Skjær julepølsen i skiver. Stek gylne i pannen med 1/3-del av olivenoljen. Server en skål med bravasaus ved siden av.