Julepølser med bravasaus

Julepølser med bravasaus er perfekt å sette på tapasbordet. Server pølsene med denne litt spicy tomat- og paprikasausen som du kan dyppe pølsebitene i.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
Trinn 1
Hakk løk, hvitløk og paprika. Varm en gryte og tilsett 2/3-del av olivenoljen. Surr løken myk og tilsett hvitløk og paprika. Salte og pepre lett. La stå på medium varme i ti minutter.
Trinn 2
Kjør grønnsakene glatte med en stavmikser. Ha gryten tilbake på platen og tilsett hakkede tomater. Kok opp og krydre med kayennepepper. Kok under lokk i ti minutter. Smak til med mer krydder.
Trinn 3
Skjær julepølsen i skiver. Stek gylne i pannen med 1/3-del av olivenoljen. Server en skål med bravasaus ved siden av.
Tips!
Har du aioli kan du sette en skål av dette på bordet også. Kombinasjonen aioli og bravasaus er perfekt.
Prøv også