Meksikansk lammeskank
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Varm opp ovnen til 180 grader varmluft. Lag tomatsaus. Skjær hvitløk, løk og paprika i terninger. Fres olivenolje i en kjele med hvitløk, løk og paprika. Hakk chili og ingefær og tilsett i kjelen. Fres enda ett minutt sammen med fajitaskrydder. Tilsett hakkede tomater, salt og limesaft. Legg lammeskankene i en ildfast form. Sørg for å få med kraften i emballasjen. Hell over tomatsausen, og sett formen i ovnen.
-
Trinn 2
Bak i ovnen i 30 minutter ved 180 grader, varmluft.
-
Trinn 3
Lag maisstuing: Finhakk løk og fres i smør i 3 minutter til løken blir blank. Tilsett mel og bland godt. Spe med melk til en hvit saus. Rør, slik at alle melklumper blir jevnet i sausen. Sil av laken på maisen og tilsett maiskorn og fløte i den hvite sausen. Smak til med salt og pepper.
-
Trinn 4
Server lammeskank med maisstuing, guacamole, nachochips og koriander.