Krydret lammekjøtt med gresk yoghurt | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Lam og fårekjøtt Krydret lammekjøtt med gresk yoghurt

Krydret lammekjøtt med gresk yoghurt

4.3 i snitt
Tidsbruk 20 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
13 ingredienser
Krydret lammekjøtt med gresk yoghurt
Tilbered høstens lam med en smak av det greske kjøkken. Disse lefsene med hjemmelaget tzatziki og lammekjøtt er både kjapp og digg middagsmat.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

500 gr
Rester av stekt lammesteik eller 1 pk strimlet lammekjøtt
1 ss
Olivenolje
1 ss
Grillkrydder
4 stk
Lefser eller tortillalefse
2.5 dl
Gresk yoghurt
1 stk
Agurk
1 fedd
Hvitløk, finhakket
1 ss
Sitronsaft
1 klype
Salt og pepper
2 stk
Rødløk
0.5 dl
Eddik 7% klar
0.5 dl
Sukker
1 potte
Koriander

Slik gjør du

Trinn 1

Skjær den stekte lammesteken i strimler på ca. 1-2 cm. Fres i en stekepanne med olivenolje og grillkrydder i 3 min.

Trinn 2

Riv agurk og bland med gresk yoghurt. Tilsett hakket hvitløk, sitronsaft, salt og pepper.

Trinn 3

Rens rødløk og skjær i skiver. Kok opp eddik med sukker og hell over løken. La den marineres i noen minutter.

Trinn 4

Smør lefser med yoghurtsalaten. Ha på kjøtt og syltet rødløk. Rull sammen og nyt med frisk koriander.