Krydret lammekjøtt med gresk yoghurt
Tilbered høstens lam med en smak av det greske kjøkken. Disse lefsene med hjemmelaget tzatziki og lammekjøtt er både kjapp og digg middagsmat.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Skjær den stekte lammesteken i strimler på ca. 1-2 cm. Fres i en stekepanne med olivenolje og grillkrydder i 3 min.
-
Trinn 2
Riv agurk og bland med gresk yoghurt. Tilsett hakket hvitløk, sitronsaft, salt og pepper.
-
Trinn 3
Rens rødløk og skjær i skiver. Kok opp eddik med sukker og hell over løken. La den marineres i noen minutter.
-
Trinn 4
Smør lefser med yoghurtsalaten. Ha på kjøtt og syltet rødløk. Rull sammen og nyt med frisk koriander.