Grillede grønnsaker med vinaigrette

Det er enkelt å grille grønnsaker. Prøv denne varianten med asparges, aubergine, squash og paprika, med en deilig urtevinaigrette over.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Varm opp grillen. Vask grønnsakene og kutt av stilk og kanter.
-
Trinn 2
Kutt grønnsakene i like store skiver på 1 cm. Finhakk hvitløk, og bland med olivenolje, flaksalt og kvernet pepper. Pensle grønnsakene med dette.
-
Trinn 3
Legg grønnsaksskivene på grillen på direkte varme, og grill med lokket på i to minutter. Snu grønnsaksskivene og grill i to minutter til.
-
Trinn 4
Bland sammen ingrediensene til urtevinaigretten.
-
Trinn 5
Legg grønnsakene på et serveringsfat. Dryss på mer flaksalt og kvernet pepper. Hell over urtevinaigretten.