Blomkålbiff
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Rens og skjær opp blomkålen i tykke skiver. Ha på litt olivenolje, paprikapulver, salt og pepper og gni blomkålskivene godt inn.
-
Trinn 2
Stek blomkålen i smøret på medium varme i en stekepanne på begge sider. Ha i litt mer smør og et hvitløksfedd og øs over smeltet smør over “biffen” til den er myk tvers igjennom.
-
Trinn 3
I en liten skål blander du sammen finhakket persille, chili og ett hvitløksfedd, før du har i litt olivenolje og litt rødsvinseddik til du har en syrlig flytende chimichurri-dressing. Smak til med salt og pepper.
-
Trinn 4
Server på en seng av silkemyk potetmos og nyt en smaksbombe!
Tips!
Stek blomkålen som vanlig, men i mindre buketter og server med hummus, så har du en perfekt forrett!