Blomkålbiff med BBQ-saus
Blomkålbiff med BBQ-saus lager du ved å skjære skiver av blomkål, marinere i hjemmelaget BBQ-saus og legge på grillen. En sikker vinner!
Velg antall personer
Voksne
4
Barn
0
Slik gjør du
-
Trinn 1
Lag BBQ-sausen: Bland alt i en kjele, gi et raskt oppkok under omrøring, og avkjøl.
-
Trinn 2
Dele blomkålen i to rett gjennom stilken. Hver halve blomkål deles igjen, så du har to fine skiver som henger fast i stilken på midten. Pensle blomkålbitene med olivenolje på begge sider og krydre godt med salt og pepper.
-
Trinn 3
Grill på høy varme, snu ofte. Etter ca 8min pensles et godt lag med bbq-glaze på begge sider. Grill ytterligere 1 min til på hver side, slik at bbq-sausen karamelliserer seg lett.
-
Trinn 4
Server med ekstra bbq-saus ved siden og tilbehør etter eget ønske.
Prøv også