One pot kjøttgryte
Kjøttgryter tar lang tid å lage, for kjøttet trenger tid til å bli mørt nok. I vår one pot kjøttgryte bruker man kjøttdeig, og derfor kunne lage en god gryte der alle ingrediensene blir ferdige til samme tid.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Skrell løken og finhakk. Stek kjøttdeig og løk i en gryte med smør. Salte og pepre godt.
-
Trinn 2
Finhakk hvitløk. Skrell og skjær gulrøtter og sellerirot i terninger. Ha i gryten. Tilsett laurbærblader.
-
Trinn 3
Skrell potetene og del i medium terninger. Ha oppi gryten. Skjær tomatene i terninger. Legg dem i gryten.
-
Trinn 4
Hell på kraft og kok opp. Sett temperaturen til medium og sett på lokk. Rør forsiktig i gryten av og til, og smak til med mer salt og pepper. Når potetene er møre og sausen har tyknet litt, er gryten ferdig. Dette tar ca. 45 min.
Prøv også