One pot kjøttgryte

Kjøttgryter tar lang tid å lage, for kjøttet trenger tid til å bli mørt nok. I vår one pot kjøttgryte bruker man kjøttdeig, og derfor kunne lage en god gryte der alle ingrediensene blir ferdige til samme tid.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Skrell løken og finhakk. Stek kjøttdeig og løk i en gryte med smør. Salte og pepre godt.
-
Trinn 2
Finhakk hvitløk. Skrell og skjær gulrøtter og sellerirot i terninger. Ha i gryten. Tilsett laurbærblader.
-
Trinn 3
Skrell potetene og del i medium terninger. Ha oppi gryten. Skjær tomatene i terninger. Legg dem i gryten.
-
Trinn 4
Hell på kraft og kok opp. Sett temperaturen til medium og sett på lokk. Rør forsiktig i gryten av og til, og smak til med mer salt og pepper. Når potetene er møre og sausen har tyknet litt, er gryten ferdig. Dette tar ca. 45 min.