One pot kjøttgryte | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Kjøttdeig One pot kjøttgryte

One pot kjøttgryte

3.5 i snitt
One pot kjøttgryte
Kjøttgryter tar lang tid å lage, for kjøttet trenger tid til å bli mørt nok. I vår one pot kjøttgryte bruker man kjøttdeig, og derfor kunne lage en god gryte der alle ingrediensene blir ferdige til samme tid.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

400 gr
Kjøttdeig
2 ss
Smør
1 kg
Poteter
200 gr
Sellerirot
4 stk
Gulrøtter
1 stk
Løk
4 fedd
Hvitløk
2 stk
Laurbærblad
1 klype
Salt og pepper
2 stk
Tomater
4 dl
Kjøttkraft

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Skrell løken og finhakk. Stek kjøttdeig og løk i en gryte med smør. Salte og pepre godt.

  2. Trinn 2

    Finhakk hvitløk. Skrell og skjær gulrøtter og sellerirot i terninger. Ha i gryten. Tilsett laurbærblader.

  3. Trinn 3

    Skrell potetene og del i medium terninger. Ha oppi gryten. Skjær tomatene i terninger. Legg dem i gryten.

  4. Trinn 4

    Hell på kraft og kok opp. Sett temperaturen til medium og sett på lokk. Rør forsiktig i gryten av og til, og smak til med mer salt og pepper. Når potetene er møre og sausen har tyknet litt, er gryten ferdig. Dette tar ca. 45 min.