Asiatisk hot pot med kikerter
Hot Pot er en eldgammel kinesisk tilberedingsteknikk; prøv denne varianten med milde asiatiske smaker.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Kok ris etter anvisning på pakken.
-
Trinn 2
Skrell og finhakk løk og hvitløk. Del squash og gulrøtter i biter.
-
Trinn 3
Ha olje i en varm gryte og tilsett løk og hvitløk. Stek til løken er myk og blank. Ha i squash og gulrøtter. Tilsett kjøttdeig, del opp og bland inn. Stek på høy varme til kjøttdeigen har fått litt farge.
-
Trinn 4
Ha i hermetiske tomater, kokosmelk, buljongterning og krydder. La gryten småkoke i 10 minutter. Ha i kikerter mot slutten av koketiden.
-
Trinn 5
Smak til med salt og pepper. Server!
Det lille ekstra
Server gjerne med frisk koriander. Dette er ikke inkludert på handlelappen – legg til om du ønsker det lille ekstra.