Frittata med pesto | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Egg Frittata med pesto

Frittata med pesto

4.0 i snitt
Frittata med pesto
Frittata er en type italiensk omelett. Bruk det du vil av ingredienser – en gyllen mulighet til å bruke opp rester fra grønnsaksskuffen.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

8 stk
Egg
1 dl
Melk
1 klype
Salt og pepper

Forslag til fyll (valgfritt)

0.5 stk
Rød paprika, skåret i skiver
1 stk
Løk, delt i to og skåret i tynne skiver
0.5 stk
Bacon, skåret i strimler
1 neve
Vesterhavsost, finrevet
1
Pesto til servering

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Forvarm stekeovnen til 180 grader. Stek bacon, paprika og løk i en panne som tåler å settes i ovnen. Krydre med salt og pepper.

  2. Trinn 2

    Visp sammen egg og melk og hell i pannen. Senk temperaturen til medium–lav. La steke i ca. 5 minutter til egget har stivnet litt. Dryss med ost og sett i ovnen. Stek i 10–15 minutter. Steketid avhenger av størrelse på stekepanne og tid på platetoppen, så følg med underveis så ikke egget blir overstekt i ovnen.

  3. Trinn 3

    Server med pesto og godt brød!

TIPS

Hvis du ikke har en stekepanne som tåler stekeovnen kan du bruke en smurt paiform eller en annen form som tåler ovnen.