Frittata med pesto
Frittata er en type italiensk omelett. Bruk det du vil av ingredienser – en gyllen mulighet til å bruke opp rester fra grønnsaksskuffen.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Forvarm stekeovnen til 180 grader. Stek bacon, paprika og løk i en panne som tåler å settes i ovnen. Krydre med salt og pepper.
-
Trinn 2
Visp sammen egg og melk og hell i pannen. Senk temperaturen til medium–lav. La steke i ca. 5 minutter til egget har stivnet litt. Dryss med ost og sett i ovnen. Stek i 10–15 minutter. Steketid avhenger av størrelse på stekepanne og tid på platetoppen, så følg med underveis så ikke egget blir overstekt i ovnen.
-
Trinn 3
Server med pesto og godt brød!
TIPS
Hvis du ikke har en stekepanne som tåler stekeovnen kan du bruke en smurt paiform eller en annen form som tåler ovnen.
Prøv også