Frittata med spinat og tomat
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Forvarm stekeovnen til 200 grader varmluft. Fres grovhakket rødløk og finhakket hvitløk i olivenolje i et par minutter. Bruk helst en teflonpanne slik at eggeblandingen ikke setter seg fast. Ha i vasket spinat og la den falle sammen i pannen. Del cherrytomater i to og ha i sammen med finhakket gressløk.
-
Trinn 2
Visp egg med vann, maizena, revet parmesan, salt og nykvernet sort pepper. Hell eggeblandingen over i stekepannen med spinat. Rør forsiktig rundt i ett minutt.
-
Trinn 3
Sett hele stekepannen i ovnen og la stå i ca. 10 minutter til omeletten har stivnet. Avkjøl.
-
Trinn 4
Ta ut av pannen og del i biter. Den kan varmes opp i stekeovnen ved 200 grader rett før servering – ca. 2 minutter. Dryss gjerne over revet parmesan ved servering.
TIPS
Frittataen kan gjerne lages klar inntil 5 timer før servering. Deles opp og varmes i ovn ved servering.