Potetquiche med spinat, feta og tomat
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Varm ovnen til 180 grader varmluft. Pensle en paiform med rikelig med olivenolje. Legg ferdige Smashed potatoes (evt. kokte poteter) i bunnen og langs kantene. Press godt sammen som til en paibunn.
-
Trinn 2
Stek formen i 15 minutter ved 180 grader varmluft. Fres hakket løk og hvitløk i olivenolje i 2 minutter, tilsett vasket spinat og damp i 1 minutt, til spinaten er falt sammen. Smak til med salt og pepper. Avkjøl.
-
Trinn 3
Legg spinatblandingen over potetene. Bland sammen egg, fløte, Hemmeligheter Za’atar seasoning, 1 1/2 ts salt og kvernet pepper. Hell over spinaten. Legg på halve cherrytomater og terninger av fetaost. Stek potetquichen i ovnen ved 180 grader varmluft i ca. 25 minutter til eggeblandingen er stivnet og quichen er pent brun. Server gjerne med en salat til.
Tips!
Server med en frisk sommersalat.