Grillet hjertesalat med bacon
En liten runde på grillen gir salaten en fantastisk smak og farge. Topp med deilig parmesandressing og andre godsaker. Perfekt som forrett – eller ypperlig som sommerlig middag.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Bland ingrediensene til dressingen og smak til med salt og pepper. Del baconskiver i fire biter. Sprøstek i pannen eller i ovnen. Legg på kjøkkenpapir for å bli kvitt overflødig fett.
-
Trinn 2
Skjær reddiker i tynne skiver. Del hjertesalat i to på langs. Vask og tørk godt. Skjær av eventuelle urenheter ved stilken. Pensle snittflatene med olje og dryss litt salt over. Legg snittflatene på varm grill i ca. 30 sek. til salaten har fått fint mønster.
-
Trinn 3
Ta hjertesalaten av grillen og skvis litt sitronsaft over. Legg på fat og ha en klatt dressing på toppen. Pynt med reddikskiver og bacon.
Prøv også