Hjertesalat med risnudler og koriander

Dette er en superenkel, men veldig smakfull thai-style nudelsalat. Fyll i salatblader og server. En lettere utfordrer til tacoen.
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Kok opp vann og hell over risnudler. La trekke i 10 minutter til de er bløte. Sil av vannet.
Trinn 2
I en stor bolle: Bland knuste peanøtter, strimlet rødløk, revet gulrot, tomater i biter, limesaft, brunt sukker, soyasaus, finhakket hvitløk og chili, ristede sesamfrø og grovhakket koriander. Vend til slutt inn nudlene. Kan stå en dag i kjøleskap før servering.
Trinn 3
Del opp hjertesalat og skyll bladene. Fyll salatbladene med risnudelsalaten. Dette kan du gjerne 15 minutter før servering, men ikke la stå for lenge.
TIPS
Nudelsalaten kan lages en dag før servering og oppbevarer i kjøleskapet. Anrett 30 minutter før servering.