Pepperkrabbe med ingefær og koriander | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Skalldyr Krabbe Pepperkrabbe med ingefær og koriander

Pepperkrabbe med ingefær og koriander

4.8 i snitt
Pepperkrabbe med ingefær og koriander
I denne fantastiske retten matches krabbens særegne sødme av syrlige, friske og søte smaker fra det asiatiske kjøkkenet.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Pepperkrabbe

1,500 gr
Krabbeklør
3 fedd
Hvitløk
40 gr
Ingefær
0.5 potte
Koriander
1 stk
Chili
1 dl
Soyasaus
0.5 dl
Hvitvinseddik
50 gr
Sukker
2 ss
Grovmalt pepper
2 ss
Smør
0.5 dl
Solsikkeolje

Tilsett rett før servering

0.5 potte
Koriander
1 bunt
Vårløk
0.5 ts
Sesamolje

Server med

1 stk
Godt brød
1 boks
Chipotle chili mayo

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Del og grovknus krabbeklørne.

  2. Trinn 2

    Kjør hvitløk, ingefær, koriander og chili i en blender med eddik, soyasaus og sukker.

  3. Trinn 3

    Fres sort pepper, smør og solsikkeolje i en wok eller gryte og ha i krabbeklørne. Hell over blandingen. Tilsett hakket vårløk, koriander og sesamolje rett før servering.

  4. Trinn 4

    Server med Chipotle chili mayo og godt brød.

Du kan også bake pepperkrabben i ovn på 220˚C i ca. 10 minutter i en ildfast form.