Grillet maisdipp

Spicy kremet maisdipp passer perfekt som tilbehør til taco, nachos og grillmat.
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Varm opp grillen. Grill maisen godt på alle sider, i ca. 10 minutter.
Trinn 2
Del chilien i to og skrap ut frøene. Legg chili og vårløk på grillen, og grill på begge sider til grønnsakene får grillskorpe.
Trinn 3
Skjær maiskornene av kolbene og ha de i en bolle. Vend inn creme fraiche, hot sauce, finhakket hvitløk, salt, pepper og limejuice, samt den stekte chilien og vårløken.
Trinn 4
Bruk en stavmikser eller blender til å jevne ut maisdippen. La noen av maiskornene være grovkuttet.
Trinn 5
Ha dippen over i en ildfast form og stek på 180 grader i ca. 10 minutter, til det bobler rundt kanten.
Denne oppskriften er laget av
Reneé Fagerhøi