Grillet salat med estragondressing | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Grønnsaker Grillet salat med estragondressing

Grillet salat med estragondressing

2.5 i snitt
Grillet salat med estragondressing
Griller du grønnsakene først får salaten mer smak. Prøv denne friske oppskriften med grillet brokkoli, asparges, sukkererter og parmesan.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

0.5 stk
Brokkoli
1 bunt
Asparges
1 pose
Sukkererter
4
Vårløk
50 gr
Revet parmesan
50 gr
Mandler eller gresskarkjerner
1 ss
Olivenolje
2 ts
Havsalt

Estragondressing

1 dl
Majones
2 dl
Rømme
0.5 stk
Sitron, saften
0.3 ts
Cayennepepper
1 ss
Tørket estragon
1 fedd
Hvitløk
1 ts
Hvitvinseddik
1 ts
Salt

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Dressing: Finhakk hvitløk. Bland tørket estragon med noen dråper hvitvinseddik og miks alt sammen.

  2. Trinn 2

    Skrell aspargesen og kutt alle grønnsakene i like store biter. Pass på at de ikke kuttes for smått, da risikerer du at de faller mellom grillristen.

  3. Trinn 3

    Legg alle grønnsakene i en frysepose og tilsett olivenolje og salt. Rist posen godt, slik at grønnsakene blir marinert i olivenoljen.

  4. Trinn 4

    Grill grønnsakene møre. Legg i en serveringsbolle og vend inn revet parmesan mens de ennå er varme. Bland med estragondressingen.

  5. Trinn 5

    Strø grovhakkede mandler eller gresskarkjerner over salaten.

TIPS!

Denne salaten smaker også godt med spekeskinke og grillet brød ved siden av.