Grillet salat med estragondressing

Griller du grønnsakene først får salaten mer smak. Prøv denne friske oppskriften med grillet brokkoli, asparges, sukkererter og parmesan.
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Dressing: Finhakk hvitløk. Bland tørket estragon med noen dråper hvitvinseddik og miks alt sammen.
Trinn 2
Skrell aspargesen og kutt alle grønnsakene i like store biter. Pass på at de ikke kuttes for smått, da risikerer du at de faller mellom grillristen.
Trinn 3
Legg alle grønnsakene i en frysepose og tilsett olivenolje og salt. Rist posen godt, slik at grønnsakene blir marinert i olivenoljen.
Trinn 4
Grill grønnsakene møre. Legg i en serveringsbolle og vend inn revet parmesan mens de ennå er varme. Bland med estragondressingen.
Trinn 5
Strø grovhakkede mandler eller gresskarkjerner over salaten.
TIPS!
Denne salaten smaker også godt med spekeskinke og grillet brød ved siden av.