Salat med appelsin og fetaost
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Kok grønnkål i 15 sekunder. Ha over iskaldt vann og sil av. Tørk godt og legg utover et fat. Skjær skallet av appelsinene for å få bort så mye av den hvite hinnen som mulig. Skjær appelsinene i skiver. Legg skivene på grønnkålen.
-
Trinn 2
Rens granateplet ved å dele det i to. Bruk en tresleiv til å banke på hver halvdel, slik at kjernene faller ut og ned i en bolle.
-
Trinn 3
Bland dressingen: Bland eplecidereddik, olivenolje og salt. Hell over appelsinskivene.
-
Trinn 4
Brekk opp fetaosten og dryss over salaten. Strø granateplekjerner og pinjekjerner over appelsinskivene, sammen med mynteblader.
TIPS!
Rens granateplet over vasken for å unngå søl.