Salat med appelsin og fetaost

Enkel og fargerik salat med appelsin, fetaost, pinjekjerner og granateple. Server den gjerne til svin, kylling eller hvit fisk.
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Kok grønnkål i 15 sekunder. Ha over iskaldt vann og sil av. Tørk godt og legg utover et fat. Skjær skallet av appelsinene for å få bort så mye av den hvite hinnen som mulig. Skjær appelsinene i skiver. Legg skivene på grønnkålen.
Trinn 2
Rens granateplet ved å dele det i to. Bruk en tresleiv til å banke på hver halvdel, slik at kjernene faller ut og ned i en bolle.
Trinn 3
Bland dressingen: Bland eplecidereddik, olivenolje og salt. Hell over appelsinskivene.
Trinn 4
Brekk opp fetaosten og dryss over salaten. Strø granateplekjerner og pinjekjerner over appelsinskivene, sammen med mynteblader.
TIPS!
Rens granateplet over vasken for å unngå søl.