Hopp til innhold

Kyllingsalat med avokado og fetaost

4.8 i snitt
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
10 ingredienser
355 planlagt
Kyllingsalat med avokado og fetaost

En lett og delikat kyllingsalat med avokado, valnøtter og fetaost.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pk
Kyllingfileter
1 stk
Avokado
0.5 boks
Maiskolbe
0.3 pose
Valnøtter
0.5 stk
Sitron
50 gr
Fetaost
1 stk
Romano - eller hjertesalat
1 klype
Salt
1 klype
Pepper
2 ss
Extra virgin olivenolje

Slik gjør du

Trinn 1

Salte og pepre kyllingfiletene. Del avokadoen i to og fjern steinen. Grill kyllingfiletene og maiskolben. Pensle avokadoen med olje og grill på direkte varme i ca. 2 minutter med kuttsiden ned. Sett alt til side slik at det blir avkjølt.

Trinn 2

Kutt avokadoen i grove biter. Skrap maiskorn fra kolben, og ha dette i en bolle sammen med avokado, kikertsalat og finhakkede valnøtter. Tilsett olivenolje og presset sitron og smak til med salt og pepper. Bland forsiktig. Riv salaten grovt og legg på et stort fat.

Trinn 3

Ha blandingen oppå salatbladene sammen med skivet kyllingfilet. Smuldre fetaost over salaten før servering.