Kyllingsalat med hvitløksdressing

Spisskummen, oregano og hvitløk gir denne superenkle kyllingsalaten en lett eksotisk smak.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Bland strimlet kylling med olje, spisskummen og oregano i en liten bolle. Stek det gyllent i en stekepanne.
-
Trinn 2
Stek rundstykkene etter anvisning på pakken.
-
Trinn 3
Hell væsken av maisen. Skjær paprika i små terninger og rødløken i strimler. Bland det sammen med kyllingstrimlene.
-
Trinn 4
Riv salaten i biter. Legg den i bunnen av en stor bolle og legg kylling- og grønnsaksblandingen på toppen.
-
Trinn 5
Bland sammen rømme, finhakket hvitløk, dijonsennep og hvitvinseddik. Bland godt sammen og smak til med salt og pepper.
-
Trinn 6
Server salaten med rundstykker og dressingen ved siden av.