Green Goddess salat
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Lag dressingen: Kjør egg, sennep, salt og sitron med en stavmikser. Spe med olje til du har en tykk majones. Grovhakk urter og spinat og tilsett sammen med finhakket hvitløk. Kjør til en grønn og fin majones. Vend majonesen med yoghurt. Smak til med pepper og mer sitron.
-
Trinn 2
Skjær vårløk i skiver. Del agurk på langs og skrap ut frø. Skjær agurk og paprika i små terninger.
-
Trinn 3
Rist gresskarkjerner i en tørr panne til kjernene er gylne. Del brokkolien i buketter. Skrell stilken og del i små terninger. Bukettene deles i mindre biter. Damp brokkolibuketter og stilk i saltet vann i noen minutter. Sil av vannet og ha i bolle sammen med de andre grønnsakene.
-
Trinn 4
Vend grønnsakene med dressingen og strø ristede gresskarkjerner over.