Salat med biff og urtedressing
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Del småpotetene i fire og kutt reddikene i tynne skiver. Kok opp en kjele med rikelig med vann til potetene. Tilsett salt og kok potetene møre.
-
Trinn 2
Grill eller stek kjøttet i pannen til det har fin stekeskorpe, ca. 2-3 minutter på hver side. Kjøttet kan godt ha rosa kjerne. La kjøttet hvile mens du tilbereder resten.
-
Trinn 3
Hell vann i en kjele til det dekker bunnen og kok opp med litt salt. Kutt av den nederste delen av aspargesen som er trevlete, ca. 2-3 cm. Damp dem møre i det salte vannet.
-
Trinn 4
Bland sammen ingrediensene til dressingen, og smak til med salt og pepper.
-
Trinn 5
Legg salaten på et fat. Skjær kjøttet i skiver og dander asparges, poteter og reddiker oppå. Dryss litt salt og pepper over. Server med dressing til.