Carpaccio av indrefilet | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Biff Carpaccio av indrefilet

Carpaccio av indrefilet

5.0 i snitt
Carpaccio av indrefilet
En forrettklassiker fra det italienske kjøkkenet. Her kommer virkelig god olivenolje og god pepper til sin rett.

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

Pestodressing

2 dl
Extra virgin olivenolje
50 gr
Fersk parmesan
50 gr
Pinjekjerner
1 potte
Basilikum
0.3 stk
Sitron, saft
2 fedd
Hvitløk

Carpaccio

0.5 pk
Rucculasalat
300 gr
Oksekjøtt fra indrefilet, ytrefilet eller mørbrad
100 gr
Fersk parmesan

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Pestodressing: Ha alle ingrediensene i en mikser og kjør sammen til en tykk saus. Smak til med salt og pepper hvis det trengs (parmesan inneholder ofte nok salt).

  2. Trinn 2

    Rens kjøttskivene for fett og sener og rull det i plastfilm til en pølse. Frys kjøttet og ta det opp 30 minutter før du skal skjære i det. Skjær tynne skiver av det fryste kjøttet og legg direkte på et fat eller en tallerken.

  3. Trinn 3

    Pensle kjøttet med pestodressingen og garner med ruccula som er vendt i litt dressing. Skjær tynne skiver av parmesan med en ostehøvel og ha over salaten.